Image
Vrijwilligers in Kuurne tijdens de campagne in 2019 - © Damon De Backer

Investeer mee in een betere wereld

Investeren doet iedereen. In kinderen, relaties of misschien in een woonst, een opleiding, vrijwilligerswerk … Maar de beste investering is er eentje waar iédereen beter van wordt. Het voorbije anderhalve jaar ondervonden we allemaal hoe sterk onze levens verbonden zijn. Wat hier gebeurt, heeft impact elders. En omgekeerd. Internationale solidariteit is hét antwoord op de uitdagingen waar we voorstaan. Word daarom mede-investeerder van een betere wereld.

Grote bedrijven die nauwelijks belastingen betalen dankzij fiscale paradijzen. Mensen uit kwetsbare landen die de zwaarste gevolgen van klimaatverandering slikken. Lage-inkomenslanden die miljarden dollars mislopen door oneerlijke handelsakkoorden. Mensen op de vlucht die sterven aan de buitengrenzen van Europa. Miljoenen mensen die nog lang niet aan hun vaccinatieprik toe zijn. Er is iets grondig mis met de wereld waarin we leven. 

Maak deel uit van hoopvolle verandering

Het zijn uitdagingen die ons wereldwijd verbinden. Het voorbije anderhalve jaar ondervonden we allemaal hoe sterk onze levens verbonden zijn en hoe broos het evenwicht is. Het virus kende geen grenzen en legde de wereldwijde ongelijkheid pijnlijk bloot. 

De toekomst moet anders, daar bestaat geen twijfel over. Willen we terug naar het oude, of bouwen we op dit kantelpunt een nieuwe solidaire wereld? Wij zijn ervan overtuigd: internationale solidariteit is hét antwoord op deze vraagstukken. Door samen de scheve verhoudingen recht te trekken, zetten we stappen vooruit. En jij kan deel uitmaken van die hoopvolle verandering

Image
Investeer mee voor internationale solidariteit

Door samen de scheve verhoudingen recht te trekken, zetten we stappen vooruit. En jij kan deel uitmaken van die hoopvolle verandering.

Image
Deur aan deur met 11 emmer

Waarin investeer jij?

Investeer daarom samen met ons in een rechtvaardige wereld, waar we allemaal beter van worden. Wat jouw investering dan opbrengt, vraag je je af? Wel, iedere dag knokken straffe mensen en organisaties over de hele wereld voor verandering: voor mensenrechten, democratie, een groene planeet, een eerlijke verdeling van macht en geld… En dat maakt een verschil, hun acties worden gehoord. Want daar waar deze changemakers ruimte en steun krijgen, is er minder ongelijkheid, wordt de natuur groener en de wereld eerlijker. En dat levert niet alleen voor jou op, maar ook voor al die generaties na jou. Een rendement op de lange termijn dus.

Benieuwd hoe jij mee kan doen?

Je staat niet alleen. Samen met honderden organisaties en burgerinitiatieven, en tienduizenden vrijwilligers gaan wij deze uitdagingen aan. We roepen politici ter verantwoording, stampen prikkelende acties uit de grond, laten wereldwijd hoopvolle initiatieven groeien en bloeien en zetten dingen in beweging. Investeer in internationale solidariteit en wordt #1van11. Dit brede draagvlak voor internationale solidariteit gaan we tonen aan onze politici.

Word mede-investeerder... van een betere wereld: word #1van11

Van 1 tot 14 november halen we weer alles uit de kast om onze boodschap van internationale solidariteit krachtig te laten weerklinken. Word mede-investeerder van een betere wereld: 
- zet een actie op poten om geld in te zamelen
- doneer geld
- zet je schouders onder onze stunt
- deel en like onze berichten op sociale media

Zo winnen we uiteindelijk allemaal.

Image
Groepsfoto met kookpotten en vlag Kruisem

Kom alles te weten over de nieuwe campagne

Maak deel uit van verandering en draag je steentje bij tot een positieve toekomst.
Zo winnen we allemaal.