Image
Vrijwilligers in Zingen met extra grote soeppotten, ter voorbereiding van de soepverkoop

Investeer jij mee in internationale solidariteit?

In het najaar roepen we iedereen op om mee te investeren in een betere wereld.  Eentje waar we allemaal eerlijke kansen krijgen.  Benieuwd hoe jij mee kan doen?

Breng de campagne naar het brede publiek

Op 30 en  31 oktober trappen we onze nieuwe campagne af met een brede publieksactie.

Image
Bankbiljet met zaadjes

Ook in jouw gemeente vind je plaatsen die symbool staan voor foute dan wel positieve investeringen.  Ga op zoek naar de ideale locatie, deel mee bankbiljetten uit en plant zaadjes voor een betere wereld.  Maak zo de campagne bekend in je gemeente, en nodig inwoners uit om mee te investeren in internationale solidariteit.

Organiseer jouw actie (ook) online

Dit najaar hopen we op een 'gewone' campagne, met veel fysieke activiteiten.  Toch is het absoluut een meerwaarde om je actie ook online te doen leven.  Maak kennis met het vernieuwde actieplatform.

Online giften inzamelen, de producten van 11.11.11 verkopen of de inschrijvingen voor je brunch of filmvoorstelling organiseren?

Het kan allemaal met het vernieuwde actieplatform.  Bovendien krijg je ook tools in handen om je acties en activiteiten bekend te maken, en de inwoners van je gemeente, vrienden en kennissen met 1 muisklik uit te nodigen om mee te doen met 11.11.11.

Benieuwd of het online actieplatform ook voor jouw activiteit een welkome aanvulling vormt?  Bekijk de opname hiernaast over de mogelijkheden van het platform.

Deze filmpjes tonen hoe je meteen aan de slag kan:

Watch Inspiratieavond Campagne 2021 on YouTube.

Ga inhoudelijk aan de slag over internationale solidariteit

Internationale solidariteit is hét middel naar een meer rechtvaardige wereld.  Maar wat verstaat 11.11.11 hieronder, en hoe vul je dit thema in?

Image
Banner We are all dreamers

Lokaal aan de slag met het boek 'Van liefdadig naar rechtvaardig'

Wat verstaat 11.11.11 onder Internationale Solidariteit?  En hoe zetten we zo stappen naar een meer rechtvaardige wereld?  Elf internationale auteurs tonen ons de weg in het boek 'Van Liefdadig naar Rechtvaardig'.  Ontdek hier al onze tips om ook de inwoners van je gemeente te laten kennismaken met de vele facetten en oplossingen.

Lokaal in gesprek over internationale solidariteit

Hoe kijk jij naar de wereld?  En hoe denken de inwoners van je gemeente of stad over internationale solidariteit?  Tijdens onze dialoogtafels ga je lokaal in gesprek over thema's die onze grenzen overschrijden.  Een medewerker van 11.11.11 begeleidt het gesprek.

Image
Banner voor de promotie van lokale dialogen
Image
The Great Green Wall

Organiseer een straffe film of documentaire

11.11.11 stelt graag 4 films aan jou voor.  Centraal staan de thema’s klimaatrechtvaardigheid, internationale solidariteit en de macht van bedrijven.  ‘Thank You For The Rain’, ‘Arica’, ‘The Great Green Wall’ en ‘Bigger Than Us’.

Organiseer een filmavond in jouw bibliotheek, cultureel centrum of op een andere plek in jouw gemeente.

Materiaal

Ook voor deze campagne hebben we materiaal ter beschikking voor jouw actie.

Materiaal om te bestellen of te downloaden

Een overzicht van het materiaal om te bestellen vind je in onze campagneshop.  

Ontdek de campagneshop

Op zoek naar digitale affiches, logo's, een aanpasbare pdf voor de financiële actie en nog veel meer?

Ontdek ons materiaal om te downloaden?

Image
Politieke actie Stencil
Image
Actiestand

Uitleenmateriaal

Stel tijdens je (indoor) activiteit 11.11.11 voor aan je publiek met onze voorstellingsstand (en kleed tegelijk je zaal in).   Geef 11.11.11 extra zichtbaarheid tijdens je actie met onze 11.11.11-tent (en schuil indien nodig voor de regen) .  En met de wereldbol kan echt niemand nog naast je actie kijken.

Heb je een vraag? Contacteer ons met dit formulier.

Vragen of opmerkingen kan je hier kwijt