Image
walkforyourfuture

Samen met 11.11.11 naar de klimaatmars op 23 oktober

Icon action
Actie

Gezocht: 200 mensen die meestappen met 11.11.11 en reuzin Amazonía

Ook zo verhit door klimaatonrecht? Of lig je nu eerder wakker van de stijgende energieprijzen?

Je hoeft niet te kiezen. Want de klimaatcrisis is de moeder aller crisissen!  Omdat we zo afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen, neemt de klimaatcrisis toe en stijgen de ongelijke gevolgen voor zij die er het minst toe bijdragen.

De klimaatcrisis wijst ons op een systeemcrisis die we bij de wortel moeten aanpakken. Maak met 11.11.11 mee het verschil en trap op 23 oktober de najaarscampagne tegen klimaatonrecht af! 

11.11.11 nodigt voor deze klimaatmars trouwens een bijzondere gast uit… Amazonía, de grootste klimaatactiviste ter wereld,  zal vooroplopen en ons aanvuren om klimaatonrecht een halt toe te roepen.
Met de nodige muziek en strijdkracht brengen we haar samen in beweging!

Praktisch

Kom om 12u30 naar de Koning Albert II laan 15 aan Brussel-Noord
(Hendrik Conscience-gebouw).  Reuzin Amazonía, geflankeerd door een grote groep 11.11.11’ers in rode poncho’s, wachten jou op!

Wil je graag ook in deze rode poncho meelopen? Of zwaai jij liever met onze klimaatvlag? Of ben je gewoon reuzebenieuwd naar Amazonía ?
Kom je in groep of zoek je nog gezelschap? Bij 11.11.11 kan je niet beter zitten dus aarzel niet om je bij ons aan te sluiten.

Ontdek bij welk vertrekstation je een 11.11.11-delegatie mag verwachten.  Registreer je hier en duid aan in welk station je zal vertrekken.  Bestel je poncho en kom hem bij aanvang van de mars bij 11.11.11 ophalen aan het Hendrik Conscience-gebouw! 

Watch Klimaatrechtvaardigheid on YouTube.