Image
Uitnodiging dankmoment

Dankmoment WinterWandeling West-Vlaanderen

activiteit

Haal jouw wandelschoenen boven en ontdek tijdens een interactieve wandeling een verrassend stukje Kortrijk. Met deze WinterWandeling bedanken we onze vrijwilligers na een uitdagende campagne. Doe jij mee?

Image
Uitnodiging dankmoment

Winterwandeling

Volg onze interactieve wandeling met je eigen smartphone, en laat je gidsen door een verrassend landelijk stukje Kortrijk. De app Actionbound neemt jou mee doorheen een wonderlijke wereld van spel, opdrachten en raadsels, met een knipoog naar de voorbije campagne.

Praktisch

De Coronamaatregelen maken het onmogelijk om de wandeling op één specifieke dag te organiseren.
Maar geen nood.  Je kan de wandeling doen op een moment dat het jou past, tussen zaterdag 13 februari en zondag 18 april.
Tijdens de wandeling verzamel je punten door vragen te beantwoorden en opdrachten uit te voeren.  We verrassen degene die de meeste punten scoort, graag met een smakelijk stukje West-Vlaanderen.
Opgepast!  Wil je kans maken op deze prijs?  Trek dan ten laatste op zondag 14 maart je wandelschoenen aan.

De wandeling is ongeveer 7,5 km lang.  Je vindt het startpunt aan de sportdienst, Godesberglaan 22 in Kortrijk.  Er is een fiets- en autoparking.

Na je inschrijving ontvang je alle praktische info én uitleg over hoe je Actionbound installeert op jouw smartphone.

Wat neem je mee

Frisse neus, wandelschoenen, regenkledij, goed bubbel gezelschap, jouw smartphone met de wandel-app Actionbound. 

Coronamaatregelen

De wandeling zelf is volledig coronaproof. Je volgt ze met je eigen smartphone op een zelfgekozen moment. 

Houd je tijdens de wandeling wel aan deze maatregelen:

  • Neem een mondmasker en handgel mee op de wandeling.
  • Je mag wandelen in groepen van max 4 personen (kinderen -12 jaar niet meegerekend). Hou je hier aan! Als je met mensen komt die niet tot jouw gezin behoren, rijd dan apart en spreek met elkaar af op de parking.
  • Houd ten allen tijde 1,5m afstand. Draag je mondmasker als dit door drukte nodig is.

Maar vooral, amuseer je en geniet van de mooie omgeving!

Schrijf je in

 

11.11.11 respecteert uw privacy. Wij houden ons aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR). Uw gegevens gebruiken we enkel om u op de hoogte te houden van deze activiteit. Indien u vragen hebt over de manier waarop 11.11.11 omgaat met uw persoonsgegevens, kunt u zich informeren via onze Privacyverklaring die ook op eenvoudige aanvraag verkrijgbaar is bij 11.11.11, Dienst Communicatie, Vlasfabriekstraat 11 - 1060 Brussel. U kunt uw vraag ook richten aan de verantwoordelijke voor privacy van 11.11.11 (DPO): via e-mail privacy@11.be of via 11.11.11, DPO, Vlasfabriekstraat 11 - 1060 Brussel