Image
Uitnodiging dankmoment

Dankmoment WinterWandeling Oost-Vlaanderen

activiteit

Haal jouw wandelschoenen boven en ontdek jouw provincie samen met je gezin of medevrijwilligers. 11.11.11 Oost-Vlaanderen organiseert een winterwandeling om alle vrijwilligers te bedanken na een uitdagende campagne. De winterwandeling zal doorgaan op zaterdag 6 maart tussen 10 tot 12 uur. Wandel jij mee?

Image
Uitnodiging dankmoment

Winterwandeling

De interactieve wandeling die je met je eigen smartphone kan volgen, leidt je door het mooie Gent. Alles zal veilig en volgens de coronamaatregelen verlopen. De app Actionbound leidt jou doorheen een wonderlijke wereld van spel, opdrachten en raadsels. Aan het einde van de wandeling word je opgewacht door jouw regiochoaches voor een bedankje (en indien mogelijk een hapje en drankje).

Praktisch

De wandeling gaat door op 6 maart. Je kan starten aan de wandeling tussen 10 en 12 uur. Het startpunt is het station van Gent.

Je kan inschrijven tot donderdag 4 maart.

Na inschrijving ontvang je alle praktische info en uitleg hoe je Actionbound installeert op jouw smartphone.

Kan je niet aanwezig zijn de wandeling, maar wil je deze toch op een ander moment doen? Dat kan ook! Schrijf je in en kies het tijdsslot 'ik doe de wandeling op een ander moment'.

Wat neem je mee

Frisse neus, wandelschoenen, regenkledij, goed bubbel gezelschap, jouw smartphone met de wandel-app Actionbound. 

Coronamaatregelen

  • Bij inschrijving kies je een tijdsslot waarin je aan de wandeling begint. Zo zorgen we ervoor dat de deelnemers goed verspreid zijn.
  • Neem een mondmasker en handgel mee op de wandeling
  • Je mag wandelen in groepen van max 4 personen (kinderen -12 jaar niet meegerekend). Houd je hier aan! Als je met je medevrijwilligers komt wandelen, rijd dan apart en spreek met elkaar af op de parking.
  • Houd ten allen tijde 1,5m afstand. Draag je mondmasker als dit door drukte niet mogelijk is. 

Maar vooral, amuseer je en geniet van de mooie omgeving!

Schrijf je in

Kom je nog met andere vrijwilligers? Geef hun naam ook op. Opgelet: inclusief jezelf kan je je per bubbels van 4 inschrijven.

Kom je met je gezin? Opgelet: inclusief jezelf kan je je per bubbels van 4 inschrijven. Kinderen onder de 12 jaar tellen niet mee. 

Tijdsslot
 

11.11.11 respecteert uw privacy. Wij houden ons aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR). Uw gegevens gebruiken we enkel om u op de hoogte te houden van deze activiteit. Indien u vragen hebt over de manier waarop 11.11.11 omgaat met uw persoonsgegevens, kunt u zich informeren via onze Privacyverklaring die ook op eenvoudige aanvraag verkrijgbaar is bij 11.11.11, Dienst Communicatie, Vlasfabriekstraat 11 - 1060 Brussel. U kunt uw vraag ook richten aan de verantwoordelijke voor privacy van 11.11.11 (DPO): via e-mail privacy@11.be of via 11.11.11, DPO, Vlasfabriekstraat 11 - 1060 Brussel