Image
Uitnodiging dankmoment

Dankmoment WinterWandeling Limburg

activiteit

Haal jouw wandelschoenen boven en ontdek tijdens een interactieve wandeling een parel in Limburg. Met deze WinterWandeling bedanken we onze vrijwilligers na een uitdagende campagne. Doe jij mee?

Image
Uitnodiging dankmoment
© Mies Cosemans

Winterwandeling

De interactieve WinterWandeling die je met je eigen smartphone kan volgen, leidt je door domein Kiewit en fietsen door het water. De app Actionbound neemt jou mee doorheen een wonderlijke wereld van spel, opdrachten en raadsels. 

Praktisch

Je kan de wandeling doen op een moment dat het jou past. Je schrijft je in en je zal een mail ontvangen met alle info. Je hebt tot 8 maart de tijd om de wandeling te doen. 

Tijdens de wandeling kan je punten verzamelen door het beantwoorden van vragen en het uitvoeren van opdrachten. Degene die na 8 maart de meeste punten scoorde, krijgt een verrassing!

Het startpunt is het bezoekerscentrum van Domein Kiewit, Putvennestraat 108, 3500 Hasselt. De wandeling is ongeveer 5 km lang.

Domein Kiewit is vlot bereikbaar met auto, fiets en bus. Er is voldoende parking en fietsenstalling. Met de bus geraak je er vanaf station Hasselt met lijnen H13, H14, H31 en H41.

Na inschrijving ontvang je alle praktische info én uitleg over hoe je Actionbound installeert op jouw smartphone.

Wat neem je mee

Frisse neus, wandelschoenen, regenkledij, goed bubbel gezelschap, jouw smartphone met de wandel-app Actionbound. 

Coronamaatregelen

De wandeling zelf is volledig coronaproof. Je volgt deze met je eigen smartphone op een zelfgekozen moment. 

Houd je tijdens de wandeling wel aan deze maatregelen:

  • Neem een mondmasker en handgel mee op de wandeling
  • Je mag wandelen in groepen van max 4 personen (kinderen -12 jaar niet meegerekend). Houd je hier aan! Als je met mensen komt die niet tot jouw gezin horen, rijd dan apart en spreek met elkaar af op de parking.
  • Houd ten allen tijde 1,5m afstand. Draag je mondmasker als dit door drukte niet mogelijk is.

Maar vooral, amuseer je en geniet van de mooie omgeving!

Schrijf je in

 

11.11.11 respecteert uw privacy. Wij houden ons aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR). Uw gegevens gebruiken we enkel om u op de hoogte te houden van deze activiteit. Indien u vragen hebt over de manier waarop 11.11.11 omgaat met uw persoonsgegevens, kunt u zich informeren via onze Privacyverklaring die ook op eenvoudige aanvraag verkrijgbaar is bij 11.11.11, Dienst Communicatie, Vlasfabriekstraat 11 - 1060 Brussel. U kunt uw vraag ook richten aan de verantwoordelijke voor privacy van 11.11.11 (DPO): via e-mail privacy@11.be of via 11.11.11, DPO, Vlasfabriekstraat 11 - 1060 Brussel