Image
Protestactie in Londen

Time for action!

 Sluit je aan bij het activistenteam van 11.11.11

Heb jij genoeg van al het onrecht in de wereld? 

Word jij geprikkeld door thema’s als klimaat, migratie en mensenrechten?

Wil je graag  jouw stem laten horen?

Dan is actievoeren bij 11.11.11 zeker iets voor jou!

Wie zijn we?

Samen met anderen zeggen we nee tegen uitbuiting. En maken we kabaal over thema’s als klimaat, migratie en mensenrechten. Want daar draait het toch om? Een wereld waarin iedereen telt. Een wereld waarin het systeem in vraag gesteld wordt. Een wereld waarin macht en middelen eerlijk worden verdeeld.

Door samen actie te voeren maken we het verschil! Want als groep staan we sterker dan alleen. Met het actieteam willen we onze stem laten horen aan beleidsmakers wereldwijd. Druk zetten. Indruk maken. Zo krijgt iedereen de kans op een menswaardig bestaan. 

Image
actieteam tijdelijk

Wat gaan we doen?

Actie voeren, opvallen en verrassen!

Ons punt maken met een banneractie aan het kabinet of spraakmakende statements op sociale media. Druk zetten via een sit in of protestmars. Of inspireren via ludieke plakacties of een opvallende flashmob op de Grote Markt. Onze acties moeten om verandering schreeuwen. Onze toekomst? Die nemen we zelf in handen. 
 

Actietraining!

Image
actieteam

Goesting? Zet alvast deze actietraining in je agenda!

Kom naar onze eerste gratis actietraining op zaterdag 22 april. Op het programma: leuke ontmoetingen, straffe inhoud en veel actie! Je komt meer te weten over onder andere klimaatrechtvaardigheid en migratie. Via de actietraining leer je sterker in je schoenen te staan tijdens het actievoeren.  Samen werken we aan een eerste opvallende actie om onze stem mee te laten horen!

Praktisch
Waar? Hoofdkantoor 11.11.11 Brussel (Vlasfabriekstraat 11 1060 Brussel).
Wanneer? Zaterdagnamiddag 22 april: Ontmoeting en actietraining. Start 11u00, einde 17u00.

Schrijf je hier in!

Door samen actie te voeren maken we het verschil!
Bundel mee je krachten en meld je aan voor het activistenteam van 11.11.11!  Vragen? Contacteer Nette Godts.

Ja, ik meld me aan voor het actieteam van 11.11.11

Contacteer mij via:
Noteer hier waar we je kunnen bereiken (als dit verschillend is van je e-mailadres of telefoonnummer).
 

11.11.11 respecteert uw privacy. Wij houden ons aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR). Uw gegevens gebruiken we enkel om u op de hoogte te houden van de acties en activiteiten van het actieteam van 11.11.11. Indien u vragen hebt over de manier waarop 11.11.11 omgaat met uw persoonsgegevens, kunt u zich informeren via onze Privacyverklaring die ook op eenvoudige aanvraag verkrijgbaar is bij 11.11.11, Dienst Communicatie, Vlasfabriekstraat 11 - 1060 Brussel. U kunt uw vraag ook richten aan de verantwoordelijke voor privacy van 11.11.11 (DPO): via e-mail privacy@11.be of via 11.11.11, DPO, Vlasfabriekstraat 11 - 1060 Brussel