Image
Doe mee_ik zamel geld in

Organiseer een actie

Zet zelf een actie op en investeer zo mee in een betere wereld: zamel geld in, verdeel flyers of help even mee bij een bestaande 11.groep.

Geld inzamelen kan op 1001 manieren, gaande van een klassieke deur-aan-deurverkoop en fairtrade brunch tot een loopwedstrijd door de origineelste locaties in je dorp of stad. Je doet dit alleen, met vrienden of bij een bestaande 11.groep.

Organiseer je eigen actie

Image
De verdeling van de inzamelbussen in Brakel

Weet je al wat je wil organiseren?  Prima.  Organiseer je eigen actie ten voordele van 11.11.11, en laat het weten aan het regionaal kantoor van je provincie.  Een medewerker wijst je graag de weg.
Wil je (ook) online promotie voeren, en in één klap je inschrijvingen en bestellingen beheren?
Dan is ons actieplatform de ideale tool voor jou.  In één, twee, drie maak je er je eigen actiepagina aan.

Maak kennis met het actieplatform

Enkele ideeën om je op weg te helpen

De eerste helft van november is jaarlijks dé periode voor de vele fondsenwervende acties ten voordele van 11.11.11.  Wat kan je zoal doen?

  • Ben je een echte keukenprins(es)? Bak koekjes, kook soep of organiseer een etentje voor jouw vrienden, familie, collega's en kennissen.
  • Werk je graag met lokale producten en wil je anderen hiermee kennis laten maken? Wat dacht je van een maaltijdbox met ingrediënten van de lokale boer?
  • Ga je liever de sportieve tour op? Organiseer een wandeling, yogasessie of voetbaltornooi.
  • Ga aan de slag met de verkoopproducten van 11.11.11. Bestel in onze shop eenvoudig chocolade, wenskaarten, kleurpotloden of de spaghetti kruidenmix en verkoop ze in jouw omgeving.

Verdeel flyers in jouw buurt

Wandel je graag en wil je onderweg geld inzamelen voor 11.11.11? Dat kan! Help ons onze fondsenwervende brief te verspreiden in jouw buurt.

Een standaardbrief bestellen bij 11.11.11 kan nu niet meer.  Maar we helpen je heel graag met een voorbeeldbrief.  Voeg er een persoonlijke toets aan toe en verdeel hem in jouw buurt.  Contacteer ons via het formulier of via een provinciaal kantoor.

Image
Bussen_FWbrief
Image
Ik zamel geld in_Jutta

“Al van kinds af ga ik elk jaar van deur tot deur voor 11.11.11. Het is maar een halve dag, maar het geeft enorm veel voldoening. Je weet dat je weer een klein beetje hebt mee getimmerd aan een betere wereld! Ik ga die dag altijd met een goed gevoel naar huis.”

Jutta
gaat deur-aan-deur in Kruibeke

Sluit je aan bij een bestaande actie

Wil je geld inzamelen, maar liever niet alleen? Op heel wat plaatsen organiseren de 11.11.11-vrijwilligers leuke fondsenwervende acties waar je een handje kan toesteken.

Help even mee bij een lokale groep.

Image
Doe mee_ik zamel geld in

Welk verschil maak je?

Het geld dat je inzamelt gaat voor ruim 70% naar onze partnerorganisaties in de rest van de wereld. De overige 30% gaat naar educatieve pakketten en sensibiliserende acties in Vlaanderen en Brussel. Zo draag jij bij aan duurzame verandering wereldwijd.

Heb je een vraag of opmerking?  Stel ze bij een vrijwilligerscoach in onze regionale kantoren of stuur ze via het formulier hieronder.  We nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Vragen of opmerkingen kan je hier kwijt
Je hoeft ons je telefoonnummer niet te vertellen, natuurlijk. Maar er gaat niets boven een goed gesprek om elkaar te leren kennen.
Laat ons in je bericht weten wanneer dat wel of net niet uitkomt.