Image
2018_Plakafficheactie_Hasselt

Maak 11.11.11 zichtbaar

Hang onze affiches op, ontleen onze actiestand of word social media ambassadeur.

Image
Social_media_Ambassadeur

Word Social Media Ambassadeur

Social media ambassadeur kan je al op een heel laagdrempelige manier worden. Volg 11.11.11 op Facebook, Instagram en LinkedIn. Like, deel en reageer op posts. Zo krijgt 11.11.11 een groter bereik.

Wil je graag een stapje verder gaan? De input van vrijwilligers is voor ons zeer waardevol om onze communicatie te verbeteren. Wil je mee nadenken over onze communicatiestrategie? Laat je gegevens dan achter via onderstaand formulier.

Hang de affiche op

Maak 11.11.11 zichtbaar in het straatbeeld door onze affiche op te hangen aan jouw raam, bij de bakker, in de bibliotheek, het gemeentehuis, ... Op die manier toon je het draagvlak van 11.11.11 en sensibiliseer je over onze thema's.

Elke campagne lanceert 11.11.11 een nieuwe affiche die het campagnethema mee uit draagt. De affiche voor campagne 2021 kan je gratis bestellen in onze webshop.

Image
Plakactie_kickoff
Image
Boekentips campagne Changemakers bibliotheek Koekelare

Plaats een bibliotheekstandje

Maak onze campagne zichtbaar in je lokale bibliotheek of boekhandel. Vraag of zij een standje willen voorzien met allerlei boeken die aansluiten bij het campagnethema 'Investeer mee in een betere wereld'

Download hier de boekentips 

Bestel onze gratis affiches met informatie om de stand mee in te kleden.

Organiseer een (openlucht) fototentoonstelling

Elk jaar brengt 11.11.11 een fototentoonstelling uit die in teken staat van het campagnethema. Vrijwilligers gebruiken deze om hun eigen activiteiten in te kleden, voor een bibliotheekstand, ...

Studente Silke bedacht in coronatijden een originele nieuwe actie met de tentoonstelling. Zij organiseerde een ‘openluchtfototentoonstelling’ met de beelden die fotograaf Tim Dirven maakte van de Syrische stad Raqqa. Ze hing de foto’s op rond haar huis en nodigde enkele buurtbewoners en kennissen uit om de tentoonstelling te komen bezoeken

Image
Openluchtfototentoonstelling

Omwille van de coronamaatregelen was het natuurlijk niet mogelijk om de actie groot te maken. Ik vond het daarom wel interessant om de tentoonstelling te delen met mensen die niet per se met dit thema bezig zijn in het dagelijkse leven." - ,

Silke
Student postgraduaat Duurzame Ontwikkeling

Wil je de fototentoonstelling zelf bestellen of downloaden? Dat kan hier.

Image
Actiestand

Leen de actiestand uit

Wil je graag in 1 oogopslag tonen wat 11.11.11 is en doet? Leen dan  gratis onze actiestand uit. Het systeem is moduleerbaar waardoor je zelf kiest waar jij de nadruk op legt: changemakers, aantrekken van nieuwe vrijwilligers, de werking van 11.11.11, ... Op elk provinciaal kantoor is er een exemplaar aanwezig. Wil de actiestand uitlenen? Neem dan contact op met het secretariaat van jouw provincie. De contactgegevens vind je hier.

Heb je nog een vraag of wil je graag vrijwilliger worden? Laat je gegevens achter in onderstaand formulier en we nemen snel contact met je op.

Vragen of opmerkingen kan je hier kwijt
Je hoeft ons je telefoonnummer niet te vertellen, natuurlijk. Maar er gaat niets boven een goed gesprek om elkaar te leren kennen.
Laat ons in je bericht weten wanneer dat wel of net niet uitkomt.