Image
Start Deur-aan-deur-actie in Kuurne

Help even mee bij een 11.groep

Wil jij graag af en toe een handje toesteken bij een actie of evenement in je gemeente?  De lokale 11.groep kan vast wat hulp gebruiken bij één van hun activiteiten.

Een 11.groep zet zich in de eigen gemeente in door geld in te zamelen voor 11.11.11 of door de thema’s van 11.11.11 in de kijker te zetten bij de inwoners, of aan te kaarten bij het beleid en politici.

Van De Panne tot Pelt en van Sint-Kathelijne tot Puurs, op heel wat plaatsen in Vlaanderen en Brussel is er een lokale 11.groep actief.  Zo'n groep organiseert een brunch, een pannenkoekenslag, een deur-aan-deur verkoop, een kunstveiling of quiz of wat ze maar willen.

Als lokale 11.groep kan je ook de thema's van 11.11.11 aankaarten tijdens een lezing, debat of filmvoorstelling of deelnemen aan publieks- of politieke acties.

Doe je mee?

De 11.groep in je gemeente kan jouw hulp ongetwijfeld gebruiken.  Ga je graag van deur-tot-deur of wil je wel eens soep maken of een taart bakken?  Sta je graag in voor het onthaal bij een activiteit, of beman je graag de kassa of de bar?  Misschien wil je wel helpen bij het bedenken van quizvragen, of 's morgens vroeg de ontbijtpakketten samenstellen?  Je kan ook helpen om 11.11.11 zichtbaar te maken met affiches en banners.

Ben je benieuwd welke activiteiten de groep in jouw buurt organiseert, en hoe jij kan meehelpen? 

Neem contact op met een regionaal kantoor of vul onderstaand formulier in.  We kijken samen wat voor jou het beste past.

Vragen of opmerkingen kan je hier kwijt
Je hoeft ons je telefoonnummer niet te vertellen, natuurlijk. Maar er gaat niets boven een goed gesprek om elkaar te leren kennen.
Laat ons in je bericht weten wanneer dat wel of net niet uitkomt.