Image
Foto uit fototentoonstelling 11.11.11 - kind in Raqqa door fotograaf Tim Dirven

Fototentoonstelling: Raqqa, een stad die weer voorzichtig haar gezicht toont

Speciaal voor onze campagne trok fotograaf Tim Dirven vorig jaar naar Raqqa in Syrië. Hij bezocht er onze partnerorganisatie Totol, een voorbeeld van een straffe changemaker. Heb je ergens een goed zichtbare plaats? Hang dan zeker deze prachtige tentoonstelling op. 

In de verwoeste Syrische stad Raqqa geeft Totol nieuwe kansen. Dag in dag uit maken de bezielers van Totol het verschil voor de bewoners van de stad. Dat vertaalde Tim Dirven in prachtige beelden. De mooiste bundelden we in de fototentoonstelling ‘Raqqa, een stad die weer voorzichtig haar gezicht toont.’ 

Zet jij onze campagne mee in de kijker? Werk je in een bibliotheek of cultureel centrum, ben je actief in een lokale 11.groep of een organisatie of geef je les in een school? Hang de tentoonstelling dan op. 

Over Tim Dirven

Tim Dirven (1968) is een wereldburger. Lang geleden tuimelde hij tijdens een reportage in Bosnië in de oorlogsjournalistiek. Later trok hij naar Rwanda, Afghanistan, Armenië en talloze andere brandhaarden. Onderweg leerde Tim pakkende foto’s maken. Zijn beelden vertellen verhalen van mensen die in doorgaans penibele omstandigheden trachten te overleven. Hij combineert zijn werk voor de krant De Morgen met persoonlijke fotoprojecten. Hij verzamelde al tal van prijzen en awards.

De tentoonstelling bestaat uit:

  • 10 sterke beelden (A2) en 1 tekst-pancarte, gedrukt op kwalitatief papier
  • 5 raamaffiches (A3)
  • !OPGELET! Dit is de fototentoonstelling van 2019, dit jaar werd er geen nieuwe gemaakt.

Praktisch

  • Doelgroep: vanaf 12 jaar 
  • Bestellen: via de webshop (15 euro)
  • Of download de fototentoonstelling hier (gratis)
  • Extra tip: download hier enkele boekentips rond de campagne changemakers