Image
De vriendinnengroep van Denderleeuw

Doe mee met je vrienden

Ga je graag samen met je vrienden aan de slag voor 11.11.11? Dan kan je je aansluiten bij een bestaande activiteit of zelf een actie op poten zetten.

Image
Vriendinnengroep denderleeuw

Wil je graag iets doen voor een betere wereld, en doe je dat het liefst met je vrienden?  Maak je deel uit van een vriendengroep die graag iets organiseert? Dan ben je heel welkom bij 11.11.11!

Misschien is er in jouw gemeente al een 11.groep actief.  Of net niet?  Je kiest met je groepje of je zelf een nieuwe actie uit de grond stampt, dan wel of je als groep je handen uit de mouwen wilt steken bij een bestaande activiteit

Kies je voor een nieuwe actie? Je kan geld inzamelen tijdens een quiz, deur-aan-deuractie, pannenkoekenslag, brunch of wat je maar wilt.  Zet je liever extra in op informatie of sensibilisatie over de thema's van 11.11.11?  Ook dat is zeker mogelijk.

We vullen elkaar aan en werken op een ongedwongen manier constructief samen. Het is fijn om ons op zo'n manier in te zetten voor een goed doel.

Vriendinnen uit Denderleeuw

Verken je graag met een vrijwilligerscoach van 11.11.11 wat er mogelijk is voor jouw vriendengroep?  Meld je aan via het formulier en we nemen snel contact met jou op.

Vragen of opmerkingen kan je hier kwijt
Je hoeft ons je telefoonnummer niet te vertellen, natuurlijk. Maar er gaat niets boven een goed gesprek om elkaar te leren kennen.
Laat ons in je bericht weten wanneer dat wel of net niet uitkomt.