Image
Climate-CollActive-banner-facebook

Climate CollActive in volle actie – zin om mee te doen?

In november komen onze wereldleiders bijeen voor een nieuwe Internationale Klimaatconferentie.  Hét moment voor actie in heel België.  Zin om mee te werken?  Of gewoon benieuwd?  Wees welkom bij het Climate CollActive.

Wat?

Van 7 tot 18 november tekenen de wereldleiders de lijnen uit voor het klimaatbeleid van de toekomst.  Dit keer in Sharm-el-Sheikh in Egypte (COP27).  Climate CollActive, het klimaatjongerencollectief van 11.11.11 en Jeugddienst Globelink, plant over heel Vlaanderen en Brussel zoveel mogelijk acties in het weekend van 12 en 13 november.

Heb jij zin om mee te werken samen met andere jonge klimaatactivisten? Zotte ideeën? Of ben je gewoon benieuwd en wil je eens komen kijken wat de plannen zijn? WEES WELKOM!

De focus van de actie ligt op getuigenissen van jongeren uit landen zoals Kenia en Zambia. Landen waar de klimaatverandering al goed voelbaar is maar waar er te weinig middelen zijn om zich te beschermen. Er is een ruw idee uit een vorige brainstorm dat verder zal uitgewerkt worden!

Interesse?

Stuur een mailtje naar klimaat@11.be en we nodigen jou uit op de volgende bijeenkomst.

Iedereen* welkom! 

*Geen plaats voor homofobie, transfobie, interseksefobie, bifobie, seksisme, racisme, misogynie, fascisme, validisme...

Heb je nood aan ondersteuning bij de fysieke toegankelijkheid van dit evenement? Of kunnen we je deelname op een andere manier faciliteren, aarzel dan niet om het ons op voorhand te melden.

Globelink teamleden zijn de avond zelf herkenbaar aan de zwarte T-shirts waarop een koe met roze vlekken staat afgebeeld. Spreek hen gerust aan.

Heb je een vraag of meer info nodig, neem zeker contact met ons op.

Image
groepsfoto_klimaatactiekamp2022

Benieuwd naar andere klimaatacties?

Image
Gefinancierd door de EU

Deze activiteiten worden aangeboden met de financiële steun van de Europese Unie binnen het project 1Planet4All.  De inhoud ervan valt uitsluitend onder de verantwoordelijkheid van 11.11.11 en kan in geen geval worden beschouwd als een weerspiegeling van de standpunten van de Europese Unie.