Image
Week van de 4de Pijler van 20 tot 25 maart 2023

Week van de 4de Pijler

Icon meeting Group 2
Ontmoeting
-
Brussel

Een week vol inspiratie met als hoogtepunt de ontmoetingsdag op zaterdag 25 maart in Brussel.

De week van de 4de Pijler is hét jaarlijkse evenement voor de 4de Pijler. Of je nu van thuis wil deelnemen of live, of je wil luisteren of spreken, of je wil leren of delen. We maken een programma dat voor iedereen interessant is.

Van maandag tot en met donderdag kan je opnieuw van thuis uit online deelnemen aan 4 inspirerende avondsessies. We vergelijken de Europese 4de Pijlers, helpen je starten met moestuinen, voorkomen boetes voor de vzw-wetgeving en geven je tips over fondsenwerving bij bedrijven.

 

Op zaterdag 25 maart spreken we af in het Vlaams Parlement voor een geanimeerde ontmoetingsdag. Het is een gevarieerd programma met interessante sprekers, workshops en veel tijd om elkaar te ontmoeten.

De 4de Pijler is een grote variatie aan vormen en projecten. Daarom zetten we dit jaar enkele organisaties in de kijker die solidariteit ‘anders’ aanpakken. In de namiddag behandelen we thema’s als dekolonisering, lokaal ondernemerschap, stoppen met je project, reproductieve rechten van vrouwen en gezond altruïsme.

> Het gedetailleerde programma lees je hier.

Image
Week van de 4de Pijler van 20 tot 25 maart 2023