Image
Start deur-aan-deuractie in Kuurne

11.11.11 voor vrijwilligers

Ben je vrijwilliger bij 11.11.11? Dan vind je hier een overzicht van de informatie die voor jou relevant is. Neem alles gerust eens door.  Nog een vraag? Contacteer je vrijwilligerscoach of vul het formulier onderaan in.

Materiaal om te ontlenen

Materiaal ontlenen? Neem contact op met onze provinciale kantoren. Alle gegevens vind je op onze contactpagina.

 

Actiestand

Deze actiestand dompelt je met tekst en beeld onder in de wereld van 11.11.11: mensen en bewegingen die wereldwijd werken aan duurzaamheid en gelijkheid. Bovendien is de stand modulair: je kan zelf kiezen hoe groot of klein je de stand maakt en welke beelden je centraal plaatst.

Image
Actiestand

Opblaasbare wereldbol

Een opblaasbare wereldbol van 4 meter doorsnede zorgt voor een echte blikvanger op jouw actie of event.  Enkel te gebruiken bij mooi weer.  Zorg voor voldoende ruimte, elektriciteitsaansluiting en toezicht.

Huurprijs: Gratis voor 11.11.11 activiteiten - € 60 per dag voor anderen

Transport: Zorg je zelf voor het transport? Dan kan je de bol ophalen in Brussel en terugbrengen naar het dichtsbijzijnde provinciale secretariaat van 11.11.11. Wil je de bol laten leveren? Dan betaal je €75 voor de heenrit en €75 voor de terugrit.

Image
Opblaasbare Wereldbol

Tent

Met deze tent hou je jezelf droog tijdens je 11-event!

Elk van onze provinciale kantoren heeft een tent van 3x3m ter beschikking. Nationaal hebben we ook een groter exemplaar (3x6m) ter beschikking voor uw actie of event!.

Contacteer je provinciaal kantoor voor beschikbaarheid. Alle contactgegevens staan op deze pagina.

Bij deze tent kan je ook een balie ontlenen. Per provincie hebben we er twee voorhanden.

Image
Tent Dranouter

klein standenmateriaal

Wil je jouw stand of de locatie van jouw activiteit wat opfleuren? Bij jouw provinciaal secretariaat kan je terecht voor een beachvlag (+ voet),  een kleine of grote 11.11.11 vlag, een strandstoel van 11.11.11 en een 11.11.11 balie

 

Expo: jongeren brengen internationale solidariteit in beeld

Met deze expo kan je je 11.11.11 activiteit inkleden met kunst gelinkt aan internationale solidariteit. 11.groep Lokeren werkte hiervoor samen met jongeren van Vagevuur VZW, Open Jeugdwerk en Kunstacademie Ter Beuken.  
De expo ontlenen is gratis. Ontlenen kan via de 11.groep van Lokeren.

Klik hier voor meer info.

 

Image
Samen kleuren we de Wereld IV - Expo Lokeren Kunstacademie